Pálfy László ötvösmester profilkép

Rovás karikagyűrű - szerelmesek rózsaszín párában

Irigy vagyok a szerelmes ifjakra, akik bódult szerelemmel nézik egymást, de ebből a rózsaszín párából nekem is jut, az arany karikagyűrűk készítőjének. Elfogultságuk kétségtelen, de attól még nagyon jó olvasni, mert ki ne szeretne hallani ilyesmit.(Ha még néhányszor megtörténik, talán tényleg elhiszem, hogy igaz.) Hiú vagyok.

 

Tisztelt László!

Szeretnénk megköszönni azt a tökéletes munkát, amit kaptunk a gyűrűkön. Leendő feleségemet (Roberta) is teljesen lenyűgözte, ahogy engem is.

Mikor megnéztük a honlapját, csodálkozva néztük a páratlan munkáit (bevallom én is először tudtam tüzetesebben átnézni), kedvesem első kérdése: a mi gyűrűnk is fent van? Én mondtam - nosza nézzük meg, mivel nem találtuk, úgy gondoltuk, küldünk néhány képet, ezzel is gazdagítva a blogbejegyzéseket és éltetve az Ön munkásságát. És, ha jövőben mások is nézik, talán könnyebben döntenek maga mellett, ha ékszerről van szó, mert engem, bocsánat, minket már meggyőzött :-)

Üdvözlettel: Attila és Roberta

 

Rovás karikagyűrű 1.

Rovás karikagyűrű 2.

Épp ilyesmi ékszert szeretne Ön is?
Vagy valami egészen mást?

Mesélje el, mire gondolt!
Ne rejtse véka alá, ha tetszett a bejegyzés!

Ha figyelmébe ajánlhatom...

Karikagyűrűk rovásírással

Házasodó fiatalok kérésére készült ez a domborodó mintás karikagyűrűpár sárga színű aranyból. A szerelmesek, Viktor és Katalin, egymás keresztnevét viselik majd az ujjukon...

Sárgaarany-fehérarany karikagyűrű

Arany karikagyűrű, sárga és fehér, ⅓ - ⅔ arányban, az elválasztó sáv 1 mm széles homorú mélyedés. Kívülről matt, köszörült a felülete, az elválasztó árok viszont polírozott, belülről enyhén domború, fényes.

Rovás karikagyűrű két gyereknévvel, szarvassal
Egy házaspár kért tőlem árajánlatot vágyott ékszerükre már jóval korábban. Tán a mértékletes jómód lehet az oka, hogy utólag készíttettek maguknak karikagyűrűt, viszont így legalább már a cseperedő lánygyermekek neve is...

Kommentek ()