Pálfy László ötvösmester profilkép

Atlantiszi gyűrű

Az eredeti atlantiszi gyűrűt, d'Agrain márki, egy francia kutató találta Egyiptomban a Királyok Völgyében, egy főpap sírjában 1860-ban.

 

Az eredeti atlantisz gyűrű

 

Akik hisznek jótékony hatásaiban, azt tartják, hogy viselőjét védelmezi, gyógyítja (a megbillent egyensúlyt eredeti állapotba állítja vissza), és az intuíciót is erősíti. A gyűrű mintázatában hordja erejét, a meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák elektromágneses hullámokat bocsátanak ki, s így egy aktívan műkődő védőpajzsot biztosítanak az atlantiszi gyűrű viselőjének. A hatásairól részletesebben például itt lehet olvasni

Klára is ilyen megfontolásból rendelt tőlem atlantiszi gyűrűt férje és önmaga számára. Telefonon hívott először, később képeket is küldött több változatban, magyarázó melléklettel, ez alapján készítettem el az ékszert:

 

Atlantiszi gyűrű 1.

Atlantiszi gyűrű 1.

Épp ilyesmi ékszert szeretne Ön is?
Vagy valami egészen mást?

Mesélje el, mire gondolt!
Ne rejtse véka alá, ha tetszett a bejegyzés!

Ha figyelmébe ajánlhatom...

Hogyan készül a rózsafüzér gyűrű?

Először lehengerlek egy téglalap keresztmetszetű ezüstdarabot az ujjméretnek megfelelő hosszúságúra és betű beütővel beleütöm a kívánság szerinti föliratot.

Kutyás gyűrű

A kutyás gyűrű megrendelője, egy fiatal hölgy, Anikó, a világhálón talált egy hasonló ékszerről képet, de nekik másféle kutyájuk van, ezért rajzolni kezdett, hogy hasonlítson az Ő Pumijára. Megkaptam a vázlatot és...

Floorball-ütő alakú ezüstmedál

Ezt a floorball-ütő alakú medált egy ismerősöm ajándékozta az amatőr floorball-játékos lányának a 17. szülinapjára.

Kommentek ()