Pálfy László ötvösmester profilkép

Páratlan páros karikagyűrű

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal pár, akik jegyben jártak. ​A közlekedési mérnök végzettségű Péter és a biológus Réka. Gyűrűt szerettek volna, de még nem tudták milyen legyen, ezért személyesen kerestek meg.

A végleges terv több közös beszélgetés során alakult ki. Előzetes elképzeléssel érkeztek, de nagyon nyitottak voltak, várták, sőt, elvárták az én véleményemet is. Öröm volt velük szót váltani, élmény volt átélni a tervük fejlődését, evolúcióját.

 

A karikagyűrűk terve rajzon

 

Aztán elkészültek a gyűrűk is.

A műszaki végzettséget a hűvösebb férfiassággal egy autóparkoló és jelzőtáblája (P+R) idézi Péter gyűrűjén.

Az érzelmesebb és bőbeszédűbb Réka gyűrűjén az egyik vörösbegy figyelmesen hallgatja a másik énekét. Itt organikus és játékosabb a vonalak rajza. A gyűrűk belső körirata nem publikus, azt nem idézem, nehogy korhatárossá kelljen tenni a bejegyzést!

 

Páratlan páros karikagyűrű 1.

 

 

Páratlan páros karikagyűrű 2.

 

Az majdnem lemaradt a végéről, hogy egybekeltek azóta, és boldogan élnek most már ezután...

Címkék: 
Épp ilyesmi ékszert szeretne Ön is?
Vagy valami egészen mást?

Mesélje el, mire gondolt!
Ne rejtse véka alá, ha tetszett a bejegyzés!

Ha figyelmébe ajánlhatom...

Rovás karikagyűrű két gyereknévvel, szarvassal
Egy házaspár kért tőlem árajánlatot vágyott ékszerükre már jóval korábban. Tán a mértékletes jómód lehet az oka, hogy utólag készíttettek maguknak karikagyűrűt, viszont így legalább már a cseperedő lánygyermekek neve is...
Magyar Népmesék ihlette karikagyűrű

A tv mesefolyamának kezdő képsora tetszett meg egy fiatal jegyespárnak, azt kérték tőlem, ez a motívum díszítse az ezüst karikagyűrűiket is.

Karikagyűrűk aranyból és ezüstből

Korábban a karikagyűrűk kizárólag aranyból készültek, ám manapság az ezüst, illetve az ezüst-arany kombinált karikagyűrűk is elkezdtek hódítani. Ebben a bejegyzésben három ilyen karikagyűrűt mutatok be...

Kommentek ()