Pálfy László ötvösmester profilkép

Nyerj ékszert! - a nyereményjáték szabályai

Ezüstvasárnap három ezüst ékszert, aranyvasárnap pedig egy arany fülbevalót sorsolunk ki azok között, akik regisztrálnak a karácsonyi nyereményjátékra. Az ékszerekről már írtam, a pontos játékszabályok emitt.

Regisztráció

A játék a Pálfy Ékszer Facebook-oldalán zajlik egy e célra létrehozott fülön (Nyerj ékszert!). A játékra bárki regisztrálhat, aki már lájkolta ezt a Facebook-oldalt. Regisztrálni a név és az emailcím megadásával lehet. Az így megszerzett adatokat csak a nyertes értesítésére (és azonosítására) használjuk fel, kéretlen leveleket nem küldünk, harmadik személynek nem adjuk át. (Természetesen annak, aki külön megjelöli, szívesen küldünk értesítést, ha lesz hasonló játék.) Regisztrálni egy embernek csak egyszer, egy emailcímmel szabad.

Pontgyűjtés

Azzal, hogy a játékos regisztrál, egyszer bekerül a neve virtuális kalapba. Ugyanakkor barátok meghívásával meg lehet sokszorozni a nyerési esélyeket. Annyiszor rakjuk még bele a kalapba a játékos nevét, ahány barátja az ő meghívására regisztrál. Minden játékos kap egy egyedi linket, amely a nyereményjáték oldalára mutat, de információt tartalmaz a meghívó játékosról. Ennek a segítségével tudja a rendszer beazonosítani a meghívó játékost és jóvá írni neki pontot, ha regisztrál a meghívott barát. A pont (vagyis a plussz bekerülés a kalapba) csak akkor jár, ha a meghívott nem csak meglátogatja az oldalt a link segítségével, hanem regisztrálja is magát is a játékba. Olyan barátért sem jár pont, aki nem a meghívó játékos linkjén jutottak el a nyereményjáték oldalára.

Hogy megkönnyítsük a pontok gyűjtését, azaz a barátok meghívását, kiraktunk segítségeket a regisztráció utáni oldalra. Itt egyből ki lehet rakni a Facebookos üzenőfalra az egyedi linket, ha egy barát ezen keresztül regisztrál, természetesen pontot ér. Ugyanígy Twitteren meg lehet osztani az egyedi linket vagy emailben elküldeni. Természetesen ki is lehet másolni és más úton terjeszteni.

Díjak

A kisorsolásra kerülő ékszerekről itt tájékozódhatsz.

Sorsolás

Az ajándékokat két részletben sorsoljuk ki. Ezüstvasárnap, 2011. december 11-én sorsoljuk ki a három ezüst ékszert, és aranyvasárnap, 2011. december 18-án sorsoljuk az arany fülbevalót a regisztrált játékosok között a szerzett pontok (regisztrált barátok) figyelembevételével és számítógép segítségével. A sorsolások napján 12 óráig lehet regisztrálni, 14 órakor sorsolunk. A méltányosság jegyében egy ember egy ékszert nyerhet, utána kivesszük a nevét kalapból.

Eredményhirdetés

A sorsolás után a Facebook-oldalunkon közzétesszük a nyertes(ek) nevét, és egyúttal emailben értesítjük őket. Ha a nyertes három napon belül nem válaszol levelünkre, elesik nyereményétől és új sorsolást rendezünk.

Nyereményátvétel

A nyereményeket a fóti ötvösműhelyben lehet átvenni, illetve Magyarországon belülre szívesen feladjuk értékbiztosított csomagként a nyertes számára. Határon túl élő nyertesekkel külön egyeztetünk az átvétel módjáról.

Kizárás a játékból

A játékból kizárásra kerülhet az, akivel szemben határozott gyanú merül fel, hogy manipulálni próbál a pontokkal, például többször, különféle emailcímekkel regisztrál vagy nem valós személyek regisztrálnak az egyedi linkjén keresztül.

Nyilatkozat

És végezetül el kell mondjuk, hogy bár a játék Facebook felületén zajlik, azt nem a Facebook szervezi, nem ő támogatja, a Facebooknak semmi köze hozzá. A játék lebonyolítási módjának változtatási jogát fenntartjuk!

A jatek [kukac] palfy-ekszer [dot] hu emailcímen szívesen fogadjuk a további kérdéseket, véleményeket a játékkal kapcsolatban!

Címkék: 
Épp ilyesmi ékszert szeretne Ön is?
Vagy valami egészen mást?

Mesélje el, mire gondolt!
Ne rejtse véka alá, ha tetszett a bejegyzés!

Ha figyelmébe ajánlhatom...

Nyerj ékszert! - nyereményjáték indul a Facebookon

Nyereményjáték indul a Facebook oldalamon, amelyben három ezüst ékszert és egy arany fülbevalót lehet nyerni. Bárki regisztrálhat és indulhat a sorsoláson. Hajrá-hajrá!

Nyerj ékszert! - a nyereményjáték díjai

Ezüstvasárnap három ezüst ékszert, aranyvasárnap pedig egy arany fülbevalót sorsolunk ki azok között, akik regisztrálnak a karácsonyi nyereményjátékra. Ezen az oldalon összegyűjtöttem, mely ékszerekért is lehet versenybe...

A karácsonyi Nyerj ékszert! játék nyertesei
November végén nyereményjátékot hirdettünk, amelyben három ezüst ékszert és egy gyöngyös arany fülbevalót nyerhettek azok, akik regisztráltak a Pálfy Ékszer Facebook-oldalán. Az ezüst ékszereket ezüstvasárnap, az arany...

Kommentek ()