Pálfy László ötvösmester profilkép

Kitérő gyűrű

Valamikor még jóval a blog indulása előtt karikagyűrűt készítettem párban, nagyon hasonlót ehhez, csak ott a végződések golyók voltak. Ezt az ékszert látta a mostani megrendelőm, megtetszett neki a forma, ezért ő is ilyen arany gyűrűt kért, kövekkel végződőt.

 

Kitérő gyűrű

 

Látszik a képen is, hogy fölül nincs összekötve, vagyis rugalmasan tud tágulni egy kicsit. Beakadással kinyílni azért nem tud, attól nem kell tartani, hisz olyan vastag, mint egy bicikliküllő.

Címkék: 
Épp ilyesmi ékszert szeretne Ön is?
Vagy valami egészen mást?

Mesélje el, mire gondolt!
Ne rejtse véka alá, ha tetszett a bejegyzés!

Ha figyelmébe ajánlhatom...

200 éves antik gyűrű

Egy, már az érettebb korosztályhoz tartozó, választékos öltözetű, ápolt hölgy látogatott el hozzám. Méretigazításra hozott egy gyűrűt, ami első ránézésre is alaposabb figyelmet kívánt...

Güldisch virág gyűrű

A szecesszió korában a briliáns ékszerek jelentős része ezüstből készült, alulról arannyal lemezelve. Ezt a kétrétegű technikát nevezték güldischnek, magyarosan güldisnek.

Arany gyűrű 40 éves évfordulóra

Régi ismerősöm, egy jó kiállású, huncut tekintetű nagyapa készíttetett gyűrűt a feleségének, „megismerkedésük” évfordulójára. „Legyen vékony, praktikus, hétköznapi viseletre is alkalmas! Szerepeljen rajta a 40-es szám, és...

Kommentek ()