Pálfy László ötvösmester profilkép

A karácsonyi Nyerj ékszert! játék nyertesei

November végén nyereményjátékot hirdettünk, amelyben három ezüst ékszert és egy gyöngyös arany fülbevalót nyerhettek azok, akik regisztráltak a Pálfy Ékszer Facebook-oldalán. Az ezüst ékszereket ezüstvasárnap, az arany fülbevalót pedig aranyvasárnap sorsoltuk ki a közel 1000 regisztráló között. A sorsolást élőben közvetítettük a Facebook-oldalon, a nyertesek neveit itt is közzétesszük.

 

Ovális tükör gyűrű 
Az ovális tükör gyűrűt a nyíregyházi Szabolcsi Betti nyerte, gratulálunk neki!

 

 

Bogyós alátétes fülbevalóbogyós alátétes fülbevaló a gyöngyösi Szajcz Krisztáé lett, aki jelenleg otthon van másfél éves kislányával. A Facebookon megosztott velünk egy képet, amin már a bogyós fülbevalót viseli (bevallása szerint azóta  ezt hordja :), de emailben is kaptunk tőle egy fotót:

 

Szajcz Kriszta nyereményével, a bogyós alátétes ezüst fülbevalóval

Gratulálunk a nyereményhez!

 

Tekerős zerge fülbevaló
tekerős zerge fülbevalót Ráczpali Ignácné nyerte Abonyban. Gratulálunk!

 

 

Három gyöngyös arany fülbevaló
És végül a főnyeremény, a három gyöngyös arany fülbevaló Péter Mónikáé lett, aki Nyíregyházán ápolónőként dolgozik. Gratulálunk!

 

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a nyereményjátékban és köszönjük a sok pozitív visszajelzést, amit a Facebook-oldalunkon kaptunk. Ne csüggedjen senki, aki most nem volt szerencsés, ígérjük, hogy lesz még hasonló játékunk...

Címkék: 
Épp ilyesmi ékszert szeretne Ön is?
Vagy valami egészen mást?

Mesélje el, mire gondolt!
Ne rejtse véka alá, ha tetszett a bejegyzés!

Ha figyelmébe ajánlhatom...

Nyerj ékszert! - nyereményjáték indul a Facebookon

Nyereményjáték indul a Facebook oldalamon, amelyben három ezüst ékszert és egy arany fülbevalót lehet nyerni. Bárki regisztrálhat és indulhat a sorsoláson. Hajrá-hajrá!

Nyerj ékszert! - a nyereményjáték díjai

Ezüstvasárnap három ezüst ékszert, aranyvasárnap pedig egy arany fülbevalót sorsolunk ki azok között, akik regisztrálnak a karácsonyi nyereményjátékra. Ezen az oldalon összegyűjtöttem, mely ékszerekért is lehet versenybe...

Nyerj ékszert! - a nyereményjáték szabályai

Hasznos információk a karácsonyi nyereményjátékról.

Kommentek ()