Pálfy László ötvösmester profilkép

Egyedi mandzsettagomb, avagy kézelőgomb

Ritkán viselek öltönyt, viszont van egy szmokingom, pedig nem is dohányzom. Mégsem magamnak készítettem ezt a csavar formájú egyedi mandzsettagombot, hanem egy kellemesen búgó hangú hölgy volt a megrendelő, gondolom műszaki érdeklődésű férjének, fiának vagy barátjának szánta ajándékba. Nem kérdeztem rá, nem mondta magától.

Az ékszerész szakma is bizalmon alapul, ha jól működik. Ha kell, nyitottan mesélek én is szakmai titkokat, máskor tudnom kell meghallgatni a történetet betegségről, csalódásról vagy csalásról. Bizalmat szerezni hol fecsegéssel, hol hallgatással próbálok. Megtartani pedig régimódin: korrekt ügymenettel.

 

Egyedi mandzsettagomb 1.

Egyedi mandzsettagomb 2.

 

Figyelem! A kézelőgomb farmerhez,  pulóverhez nem való, műszaki érdeklődésűeknek javasolt kiegészítő inkább egy csillagcsavar formájú fülbevaló.

Címkék: 
Épp ilyesmi ékszert szeretne Ön is?
Vagy valami egészen mást?

Mesélje el, mire gondolt!
Ne rejtse véka alá, ha tetszett a bejegyzés!

Ha figyelmébe ajánlhatom...

Floorball-ütő alakú ezüstmedál

Ezt a floorball-ütő alakú medált egy ismerősöm ajándékozta az amatőr floorball-játékos lányának a 17. szülinapjára.

Vitorlázórepülő fehérarany medál

Egy pilóta apuka kérdezte tőlem, csinálnék-e fehérarany vitorlázórepülő medált érettségiző lányának. Mintának a formás, lengyel gyártmányű Cobrát választotta, ami egy fagép, vagyis hagyományos módon építették - fából....

Edda ezüst medál

A miskolci Edda Művek rockzenekar egyik lelkes hölgy rajongója kért tőlem először egy medált, majd egy év után újra megkeresett, hogy a csuklójára is szeretne hasonlót...

Kommentek ()